Duaja – vlera dhe rregullat e saj

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Duaja – vlera dhe rregullat e saj
Gjuha: Shqip
Autori: Sektori Shkencor pranë shtëpisë botuese ’Darul Vatan’
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Duaja ka pozitë të madhe në Islam ku përmes saj robi konfirmon nënshtrimin dhe përuljen e vazhdueshme ndaj Krijuesit të tij. Ky artikull në disa fjalë përmbledh vlerën, kushtet për pranimin e lutjes, kohët dhe vendet e preferuara për dua si dhe gabimet e njerëzve gjatë duasë.
Data e publikimit: 2009-10-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/234671
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Duaja - vlera dhe rregullat e saj
179 KB
: Duaja - vlera dhe rregullat e saj.pdf
2.
Duaja - vlera dhe rregullat e saj
3.9 MB
: Duaja - vlera dhe rregullat e saj.doc
Go to the Top