Gjendja e Selefit me rastin e përfundimit të Ramazanit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Gjendja e Selefit me rastin e përfundimit të Ramazanit
Gjuha: Shqip
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Të njihesh me gjendjen e paraardhësve tanë kur ia kanë dhënë lamtumirën Ramazanit të bën të kuptosh më mirë rëndësinë e muajit të cilit ia ke dhënë lamtumirën dhe rëndësinë e vazhdimit në vepra të mira. E kjo është edhe porosia e këtij artikulli.
Data e publikimit: 2009-10-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/234667
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Gjendja e Selefit me rastin e perfundimit te Ramazanit
128.2 KB
: Gjendja e Selefit me rastin e perfundimit te Ramazanit.pdf
2.
Gjendja e Selefit me rastin e perfundimit te Ramazanit
3.2 MB
: Gjendja e Selefit me rastin e perfundimit te Ramazanit.doc
Go to the Top