Lutjet ditore të muslimanit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Lutjet ditore të muslimanit
Gjuha: Shqip
Autori: Gazi b. Ali b. Sulltan ed Dagistani
Përkthim: Lulzim Susuri
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kjo broshurë përmbledh lutjet më të rëndësishme ditore të muslimanit. Ajo përmban lutjet e mëngjesit dhe mbrëmjes si dhe lutjet pas namazeve farz (të detyrueshme).
Data e publikimit: 2006-03-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/234
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Rusisht - Bangladeshisht - Urdisht - Tajlandisht - Uzbekisht - Kinezisht - Anglisht - Ujgurisht - Spanjisht - Japonisht - Boshnjakisht - Frëngjisht - Gjuha Telugu - Melejalemisht - Turqisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Lutjet ditore të muslimanit
15.7 MB
: Lutjet ditore të muslimanit.pdf
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top