Itikafi lejohet ne Ramazan dhe jashte tij

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Itikafi lejohet ne Ramazan dhe jashte tij
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “A mund të kryhet itikafi në çdo kohë? Apo nuk mund të kryhet vetëm se në Ramazan?”
Data e publikimit: 2009-09-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233184
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Itikafi lejohet ne Ramazan dhe jashte tij
134.7 KB
: Itikafi lejohet ne Ramazan dhe jashte tij.pdf
2.
Itikafi lejohet ne Ramazan dhe jashte tij
2.8 MB
: Itikafi lejohet ne Ramazan dhe jashte tij.doc
Go to the Top