A duhet gruaja ta kryen itikafin në tërë dhjetë ditët e fundit?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A duhet gruaja ta kryen itikafin në tërë dhjetë ditët e fundit?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “Unë jam myslimane e re dhe e kam një pyetje rreth itikafit të femrës. A lejohet që gruaja të bëjë itikaf në xhami tre ditë, shtatë apo ajo duhet të bëj itikaf të dhjetë ditët?”
Data e publikimit: 2009-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233130
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A duhet gruaja ta kryen itikafin në tërë dhjetë ditët e fundit?
113.8 KB
: A duhet gruaja ta kryen itikafin në tërë dhjetë ditët e fundit?.pdf
2.
A duhet gruaja ta kryen itikafin në tërë dhjetë ditët e fundit?
2.7 MB
: A duhet gruaja ta kryen itikafin në tërë dhjetë ditët e fundit?.doc
Go to the Top