Pse e kane lene myslimanet itikafin

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Pse e kane lene myslimanet itikafin
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Pse e kanë lënë myslimanët Itikafin edhe pse ai është traditë e Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të)? Dhe cili është qëllimi prej Itikafit?”
Data e publikimit: 2009-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233128
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Pse e kane lene myslimanet itikafin
135.5 KB
: Pse e kane lene myslimanet itikafin.pdf
2.
Pse e kane lene myslimanet itikafin
2.9 MB
: Pse e kane lene myslimanet itikafin.doc
Go to the Top