Kushtet e Itikafit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Kushtet e Itikafit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “Cilat janë kushtet e Itikafit? A është agjërimi prej tyre? A i lejohet atij që është në Itikaf të vizitoj një të sëmurë? Apo t’i përgjigjet ftesës? Apo t’i kryen nevojat e familjes së tij? Apo të pasoj një xhenaze? Apo të shkoj në punë?”
Data e publikimit: 2009-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233126
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Kushtet e Itikafit
120.7 KB
: Kushtet e Itikafit.pdf
2.
Kushtet e Itikafit
2.7 MB
: Kushtet e Itikafit.doc
Go to the Top