Ai që bën itikaf në dhjetë ditët e fundit kur hyn dhe kur del nga xhamia?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Ai që bën itikaf në dhjetë ditët e fundit kur hyn dhe kur del nga xhamia?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Dua që të bëj itikaf në dhjetë ditët e fundit të Ramazanit për këtë duhet të di kur të hyj në xhami dhe kur të dal prej saj?”
Data e publikimit: 2009-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233124
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ai që bën itikaf në dhjetë ditët e fundit kur hyn dhe kur del nga xhamia?
143.6 KB
: Ai që bën itikaf në dhjetë ditët e fundit kur hyn dhe kur del nga xhamia?.pdf
2.
Ai që bën itikaf në dhjetë ditët e fundit kur hyn dhe kur del nga xhamia?
2.9 MB
: Ai që bën itikaf në dhjetë ditët e fundit kur hyn dhe kur del nga xhamia?.doc
Go to the Top