Minimumi i kohes se lejuar per Itikaf

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Minimumi i kohes se lejuar per Itikaf
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Cili është minimumi për kryerjen e Itikafit? A ka mundësi të bëj itikaf për një kohë të shkurtër apo duhet patjetër të bëj itikaf disa ditë?”
Data e publikimit: 2009-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/233116
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Minimumi i kohes se lejuar per Itikaf
119.7 KB
: Minimumi i kohes se lejuar per Itikaf.pdf
2.
Minimumi i kohes se lejuar per Itikaf
2.7 MB
: Minimumi i kohes se lejuar per Itikaf.doc
Go to the Top