Shpërblimi për atë që i jep iftar agjëruesit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Shpërblimi për atë që i jep iftar agjëruesit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Përmes kësaj fetvaje do të njiheni me shpërblimin e përgatitur për atë që i jep iftar agjëruesit dhe si praktikuan këtë gjeneratat e para të myslimanëve.
Data e publikimit: 2009-09-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231970
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Shperblimi per ate qe i jep iftar agjeruesit
193.4 KB
: Shperblimi per ate qe i jep iftar agjeruesit.pdf
2.
Shperblimi per ate qe i jep iftar agjeruesit
3.1 MB
: Shperblimi per ate qe i jep iftar agjeruesit.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top