Dialog rreth Ramazanit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Dialog rreth Ramazanit
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Abdurr-Rrahman Xhibrin
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Shumë çështje, pyetje dhe botëkuptime të gabuara lidhen me agjërimin e muajit të Ramazanit. Në këtë intervistë do të gjeni përgjigje për shumë nga këto si dhe këshilla e udhëzime për agjëruesit nga dijetari i mirënjohur Ibn El Xhibrin – Allahu e mëshiroftë.
Data e publikimit: 2009-09-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231896
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dialog rreth Ramazanit
214.5 KB
: Dialog rreth Ramazanit.pdf
2.
Dialog rreth Ramazanit
3.4 MB
: Dialog rreth Ramazanit.doc
Tema të ngjashme ( 8 )
Go to the Top