Texhvid i preferuar Kuran per te lexuar

Librat Kartela e faqes
Titulli: Texhvid i preferuar Kuran per te lexuar
Gjuha: Shqip
Autor: Dr. Shefqet Krasniqi
Rishikim: Osman Abazi
Përshkrim i shkurtër: Kurani Fisnik është i veçantë edhe për metodologjinë e të lexuarit. Për ta lexuar atë drejtë dhe saktë patjetër duhet t’iu përmbahemi rregullave të leximit të tij. Kjo na mundëson neve ta zbatojmë urdhrin e Allahut dhe ta arrijmë shpërblimin e përgatitur për këtë. Libri rreth texhvidit i hoxhes Shefqet Krasniqi është libër praktik përmes së cilit mund ta lexojmë drejt Librin e Allahut.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231877
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Texhvid i preferuar Kuran per te lexuar
342.9 KB
: Texhvid i preferuar Kuran per te lexuar.pdf
Go to the Top