Mjetet dhe procedurat terapeutike dhe agjerimi

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Mjetet dhe procedurat terapeutike dhe agjerimi
Gjuha: Shqip
Autori: Najif b. Ahmed El Hamed
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmban dispozitat Islame rreth shumë çështjeve mjekësore për të cilat nuk dihet a e prishin agjërimin apo jo. Këto çështje janë të një rëndësie të veçantë dhe duke pas parasysh pyetjet e shumta rreth tyre kemi vendosur ta publikojmë këtë artikull.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231830
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Mjetet dhe procedurat terapeutike dhe agjerimi
194.4 KB
: Mjetet dhe procedurat terapeutike dhe agjerimi.pdf
2.
Mjetet dhe procedurat terapeutike dhe agjerimi
3.4 MB
: Mjetet dhe procedurat terapeutike dhe agjerimi.doc
Go to the Top