Disa bindje te Shi’iteve

Librat Kartela e faqes
Titulli: Disa bindje te Shi’iteve
Gjuha: Shqip
Autor: Abdullah b. Muhamed Es Selefij
Përkthim: Bahri Curri
Rishikim: Arijan Kutelli - Rijad Misini
Përshkrim i shkurtër: Shiitët janë një ndër grupet e devijuara më të përhapura në botën islame. Idetë dhe mendimet e tyre janë nuk përkojnë me burimet Islame. Ky libër flet rreth bindjeve dhe kundërshtimeve të tyre me Islamin. Megjithëse i shkurtër, ky libër me fakte dhe argumente qartëson devijimin dhe rrezikshmërinë e tyre për Islamin dhe myslimanët.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231822
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Disa bindje te Shi’iteve
616.1 KB
: Disa bindje te Shi’iteve.pdf
2.
Disa bindje te Shi’iteve
4.8 MB
: Disa bindje te Shi’iteve.doc
Go to the Top