Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?

Audio Kartela e faqes
Titulli: Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enes Goga
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Allahu ka veçuar muajin e Ramazanit nga muajt e tjerë dhe i ka dhënë pozitë të posaçme. Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Enes Goga sqaron për vlerën dhe përgatitjen për këtë muaj fisnik duke iu drejtuar me këtë shtresave të ndryshme të shoqërisë.
Data e publikimit: 2009-08-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231241
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?
18.7 MB
: Si te pergatitemi per muajin e Ramazanit?.mp3
Go to the Top