Vlerat e Agjërimit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Vlerat e Agjërimit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muaj i Ramazanit është muaj i vlerave dhe begative, muaj të cilin besimtarët e presin me shumë përmallim dhe lutje për të arritur vlerat e tij. Hoxha i nderuar Ahmed Kalaja e shtjellon këtë tematikë duke përmendur raste praktike nga të parët tanë të devotshëm.
Data e publikimit: 2009-08-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231237
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vlerat e Agjerimit
12.6 MB
: Vlerat e Agjerimit.mp3
Go to the Top