Ibn Xhibrin .. Krenari në këtë botë dhe tjetrën

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Ibn Xhibrin .. Krenari në këtë botë dhe tjetrën
Gjuha: Shqip
Autori: Halid Roshe
Përkthim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Vdekja e dijetarit të mirënjohur Ibn Xhibrin – Allahu e mëshiroftë – ka pikëlluar myslimanët anë e kënd botës dhe për të janë shkruar artikuj të ndryshëm. e ky artikull është një ndër artikujt më të mirë që është shkruar vlerës dhe pozitës që ka pas ky dijetar i ndershëm.
Data e publikimit: 2009-08-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228775
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ibn Xhibrin .. Krenari në këtë botë dhe tjetrën
175.5 KB
: Ibn Xhibrin .. Krenari në këtë botë dhe tjetrën.pdf
2.
Ibn Xhibrin .. Krenari në këtë botë dhe tjetrën
2.4 MB
: Ibn Xhibrin .. Krenari në këtë botë dhe tjetrën.doc
Go to the Top