Pengesat në rrugë

Librat Kartela e faqes
Titulli: Pengesat në rrugë
Gjuha: Shqip
Autor: AbdulMelik El Kasim
Përkthim: Driton Maxhuni
Rishikim: Bahri Curri
Përshkrim i shkurtër: Rruga për në Ahiret është e gjatë dhe në të hasim pengesa të shumta. Autori në këtë libër flet rreth këtyre pengesave dhe paraqet metodën e largimit të tyre nën dritën e Kuranit dhe Synetit si dhe vë theksin se besimtari duhet të qëndrojë i paluhatur derisa të arrijë në fund të kësaj rruge.
Data e publikimit: 2009-08-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228769
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Pengesat në rrugë
359.2 KB
: Pengesat në rrugë.pdf
2.
Pengesat në rrugë
2 MB
: Pengesat në rrugë.doc
Go to the Top