Islami me dy tre fjalë

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Islami me dy tre fjalë
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Umer Islami
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmbledh me pak fjalë vlerat dhe mësimet thelbësore Islame. Ky artikull është një mënyrë e mirë për prezantimin e Islamit në formë të thjeshtë por, gjithëpërfshirëse.
Data e publikimit: 2009-08-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228765
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Afarisht - Tixhrinisht - Portugalisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Islami me dy tre fjalë
208.4 KB
: Islami me dy tre fjalë.pdf
2.
Islami me dy tre fjalë
2.8 MB
: Islami me dy tre fjalë.doc
Go to the Top