Tre parimet

Librat Kartela e faqes
Titulli: Tre parimet
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Abdul Vehab
Përkthim: Lulëzim Idris Blakaj
Rishikim: Enes Goga - Mehdi Goga
Botuesi: Uebfaqja e Universitetit Islamik në Medinën e Ndritshme
Përshkrim i shkurtër: Si ta njohësh Allahun? Si ta njohësh fenë tënde? Si ta njohësh të dërguarin tonë Muhamedin (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të)? Këto janë tri parimet në të cilat përgjigjet autori në këtë libër të thjeshtë në volumin e tij por, të argumentuar në përmbajtjen e tij.
Data e publikimit: 2006-03-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/228
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Rusisht - Bangladeshisht - Urdisht - Tajlandisht - Uzbekisht - Kinezisht - Anglisht - Ujgurisht - Spanjisht - Japonisht - Boshnjakisht - Gjuha Telugu - Frëngjisht - Melejalemisht - Kurdisht - Turqisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Tre parimet
261.7 KB
: Tre parimet.pdf
2.
Tre parimet
2.2 MB
: Tre parimet.doc
Go to the Top