Pse Prifti dhe Pastori e pranuan fenë Islame - 2

Video Kartela e faqes
Titulli: Pse Prifti dhe Pastori e pranuan fenë Islame - 2
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Ish Pastori Jusuf Estes rrëfen në mënyrë interesante kalimin e tij në Islam.
Data e publikimit: 2009-07-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223293
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Portugalisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Pse Prifti dhe Pastori e pranuan fenë Islame - 2
89.4 MB
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top