Pejgamberët (aljehimus selam) janë mësuesit e njerëzimit - 2

Video Kartela e faqes
Titulli: Pejgamberët (aljehimus selam) janë mësuesit e njerëzimit - 2
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë video hoxha i nderuar tregon për vlerën e Pejgamberëve (paqja dhe bekimi i Allahut qoftë mbi ta) dhe obligimin e pasimit të rrugës së tyre.
Data e publikimit: 2009-07-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223285
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Pejgamberët (aljehimus selam) janë mësuesit e njerëzimit - 2
104.4 MB
Më shumë .. ( 2 )
Go to the Top