Nevoja jonë për Allahun

Video Kartela e faqes
Titulli: Nevoja jonë për Allahun
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë të mbajtur në Londër hoxha i nderuar tregon nevojën e njerëzve për Allahun e lartësuar në jetën e tyre dhe për obligimin e njohjes e adhurimit të Tij.
Data e publikimit: 2009-07-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223225
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Më shumë .. ( 6 )
Go to the Top