Nevoja jonë për Allahun - 3

Video Kartela e faqes
Titulli: Nevoja jonë për Allahun - 3
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë të mbajtur në Londër hoxha i nderuar tregon nevojën e njerëzve për Allahun e lartësuar në jetën e tyre dhe për obligimin e njohjes e adhurimit të Tij.
Data e publikimit: 2009-07-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223217
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Nevoja jonë për Allahun - 3
28.2 MB
Më shumë .. ( 6 )
Go to the Top