Namazi - rruga e lumturisë - 2

Video Kartela e faqes
Titulli: Namazi - rruga e lumturisë - 2
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Dokumentar që flet për çështjen e namazit, vlerën dhe rëndësinë e tij në jetën e myslimanit.
Data e publikimit: 2009-07-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/223209
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Namazi - rruga e lumturisë - 2
58.8 MB
Më shumë .. ( 2 )
Go to the Top