Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës

Audio Kartela e faqes
Titulli: Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama na sjell shembuj te historisë Islame se si edukimi i mire i fëmijës nga nena sjell te mira për te gjithë shoqërinë dhe njerëzimin.
Data e publikimit: 2009-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222947
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës
9.8 MB
: Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës.mp3
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top