Pozita e femrës në Islam

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pozita e femrës në Islam
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë incizim hoxha tregon për pozitën e femrës në Islam dhe mundësitë që i ofron Islami femrës.
Data e publikimit: 2009-07-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222860
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rinia e sahabëve dhe rinia jonë
3.9 MB
: Rinia e sahabëve dhe rinia jonë.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top