Edukata bashkëshortore në Islam

Audio Kartela e faqes
Titulli: Edukata bashkëshortore në Islam
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për rëndësinë e edukatës bashkëshortore në Islam si dhe metodat e zgjedhjes së problemeve nën prizmin e kësaj edukate.
Data e publikimit: 2009-07-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222851
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Edukata bashkëshortore në Islam
6 MB
: Edukata bashkëshortore në Islam.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top