Devotshmëria

Audio Kartela e faqes
Titulli: Devotshmëria
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për devotshmërinë, vlerën dhe rëndësinë e saj.
Data e publikimit: 2009-07-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222845
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Devotshmëria
6.2 MB
: Devotshmëria.mp3
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top