Kurani

Video Kartela e faqes
Titulli: Kurani
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë video klip flasin një numër Dijetarësh të njohur rreth vlerës së Kuranit dhe rëndësisë së leximit të tij.
Data e publikimit: 2009-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222040
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Kurani
25.8 MB
Go to the Top