Besimi i Ehli Sunetit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Besimi i Ehli Sunetit
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Dr. Shefqet Krasniqi
Përshkrim i shkurtër: Besimi i Ehli Sunetit: Ky libërth përmban sqarimin e akides së Ehli Synetit dhe Xhematit në kaptinën e njësimit të Allahut, emrave të atributeve të Tij si dhe në kapitujt e besimi në Melekë, Libra, Pejgamberë, Botës Tjetër dhe Caktimit të Allahut për të mirë dhe të keqe.
Data e publikimit: 2006-03-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/222
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Rusisht - Bangladeshisht - Urdisht - Tajlandisht - Uzbekisht - Kinezisht - Anglisht - Ujgurisht - Spanjisht - Japonisht - Boshnjakisht - Gjuha Telugu - Frëngjisht - Melejalemisht - Kurdisht - Turqisht
Atachmentet e faqes ( 5 )
1.
Besimi i Ehli Sunetit
352.3 KB
: Besimi i Ehli Sunetit.pdf
2.
Besimi i Ehli Sunetit
2.2 MB
: Besimi i Ehli Sunetit.doc
3.
Besimi i Ehli Sunetit
14.2 MB
: Besimi i Ehli Sunetit.pdf
4.
Besimi i Ehli Sunetit
23.6 MB
: Besimi i Ehli Sunetit.psd
5.
Besimi i Ehli Sunetit
20.2 MB
: Besimi i Ehli Sunetit.pdf
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top