Udhëzues i ilustruarmbi Islamin

Librat Kartela e faqes
Titulli: Udhëzues i ilustruarmbi Islamin
Gjuha: Shqip
Autor: Ibrahim Ebu Harb
Përshkrim i shkurtër: Libri “Udhëzues i ilustruar mbi Islamin” flet veçanërisht për mrekullinë shkencore në Islam dhe gjithashtu vë theksin në konceptet e Islamit dhe perceptimin e tij për individin dhe shoqërinë si dhe përfitimet të cilat i realizohen atij që e pranon islamin dhe i përmbahet sinqerisht mësimeve të Islamit.
Ky libër prinë para librave të tjera të cilat ju drejtohen jo muslimanëve pëe shkak të ndikimi të madh të tij. Për këtë, ekspertët në thirrjen e jomyslimanëve kujdesen që fillimisht t’ua dhurojnë Kuranin në gjuhën e këtij jomyslimani e pas tij në listën e librave që i dhurohen është ky libër.
Data e publikimit: 2009-02-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/193469
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
UDHËZUES I ILUSTRUAR MBI ISLAMIN
2.4 MB
: UDHËZUES I ILUSTRUAR MBI ISLAMIN.pdf
Go to the Top