Gratë në Islam kundrejt grave në traditën Judeo-Kristiane: Miti dhe realiteti

Librat Kartela e faqes
Titulli: Gratë në Islam kundrejt grave në traditën Judeo-Kristiane: Miti dhe realiteti
Gjuha: Shqip
Autor: Sherif AbdulAdhim
Botuesi: Uebfaqja e Shoqatës ’Kumtimi i Islamit’ - www.islamic-message.net
Përshkrim i shkurtër: Titulli i librit: Gratë në Islam kundrejt grave në traditën Judeo-Kristiane: Miti dhe realiteti
Autor: Dr. Sherif Abdel Azīm
Përktheu: Edin Q. Lohja
Botues: Conveying Islamic Message Society, Aleksandri 2008
Citimet e Biblës janë marrë nga Bibla – Diodati i Ri. Citimet e vargjeve nga librat deuterokanonikë janë marrë nga versioni në shqip DSF (Don Simon Filipaj).
Citimet e Kur’anit janë marrë nga Kur’ani – përkthim me komentim nga Sherif Ahmetit.

Ndalohet shumëzimi, kopjimi ose transmetimi i këtij libri pa lejen e botuesit.
Data e publikimit: 2009-01-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/191531
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Gratë në Islam kundrejt grave në traditën Judeo-Kristiane: Miti dhe realiteti
537.4 KB
: Gratë në Islam kundrejt grave në traditën Judeo-Kristiane: Miti dhe realiteti.pdf
Go to the Top