Ramazani dhe agjërimi - Ermir Hoxha me hoxhën Ahmed Kalaja

Video Kartela e faqes
Titulli: Ramazani dhe agjërimi - Ermir Hoxha me hoxhën Ahmed Kalaja
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Botuesi: Kanali Satelitor ’Peace Tv’ në gjuhën shqipe - www.qsi-ks.com/webi/peacetv.php
Përshkrim i shkurtër: Në këtë emision tregohen vlerat dhe veçoritë e Ramazanit dhe disa qëllime të agjërimit.
Data e publikimit: 2015-06-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/897450
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ramazani dhe agjërimi - Ermir Hoxha me hoxhën Ahmed Kalaja
162.4 MB
2.
Ramazani dhe agjërimi - Ermir Hoxha me hoxhën Ahmed Kalaja
Go to the Top