Strategjia dhe rregullat e thirrjes së jomuslimanëve në Islam (07 - Përgëzimi për ardhjen e Muhamedit në dhiatën e vjetër dhe në dhiatën e re)

Video Kartela e faqes
Titulli: Strategjia dhe rregullat e thirrjes së jomuslimanëve në Islam (07 - Përgëzimi për ardhjen e Muhamedit në dhiatën e vjetër dhe në dhiatën e re)
Gjuha: Anglisht
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve në Ebha - www.taweni.com
Data e publikimit: 2015-06-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/896075
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Anglisht - Arabisht - Gjuha Telugu - Kurdisht - Uzbekisht - Akanisht - Kinezisht - Turqisht - Amharisht - Senhalisht - Vietnamisht - Portugalisht - Tajlandisht - Melejalemisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
APPROACHES & MANNERS IN INVITING OTHERS TO ISLAM - 07 - Giving Glad Tidings of Prophet Muhammad in the Old & New Testaments
269.8 MB
2.
APPROACHES & MANNERS IN INVITING OTHERS TO ISLAM - 07 - Giving Glad Tidings of Prophet Muhammad in the Old & New Testaments
Go to the Top