A është përmendur Muhamedi (alejhis-selam) në bibël?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A është përmendur Muhamedi (alejhis-selam) në bibël?
Gjuha: Indisht
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Rishikim: Ataurr-Rrahman Dijaull-llah
Botuesi: Uebfaqja: Islami - Pyetje dhe Përgjigje - www.islamqa.info
Data e publikimit: 2015-06-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/896064
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Indisht - Arabisht - Amharisht - Kurdisht - Tixhrinisht - Sevahilisht - Uzbekisht - Kinezisht - Turqisht - Senhalisht - Gjuha Telugu - Vietnamisht - Asamisht - Portugalisht - Tajlandisht - Murisht - Melejalemisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
क्या पैगंबर मुहम्मद सल्लल्लाहु अलैहि व सल्लम का इंजील में उल्लेख हुआ है?
237.4 KB
: क्या पैगंबर मुहम्मद सल्लल्लाहु अलैहि व सल्लम का इंजील में उल्लेख हुआ है?.pdf
2.
क्या पैगंबर मुहम्मद सल्लल्लाहु अलैहि व सल्लम का इंजील में उल्लेख हुआ है?
2.8 MB
: क्या पैगंबर मुहम्मद सल्लल्लाहु अलैहि व सल्लम का इंजील में उल्लेख हुआ है?.doc
Go to the Top