Çka thotë bibla për Muhamedin, sal-lallahu alejhi ue sel-lem?

Librat Kartela e faqes
Titulli: Çka thotë bibla për Muhamedin, sal-lallahu alejhi ue sel-lem?
Gjuha: Boshnjakisht
Autor: Ahmed Didat
Përkthim: Një Grup Hoxhallarësh
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Data e publikimit: 2015-06-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/896039
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Šta kaže Biblija o Muhammedu sallalahu alejhi ve sellem?
214 KB
: Šta kaže Biblija o Muhammedu sallalahu alejhi ve sellem?.pdf
Go to the Top