Si ta presim muajin e begatë

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Si ta presim muajin e begatë
Gjuha: Shqip
Autori: Irfan Tota
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull jepen disa këshilla praktike për mënyrën e pritjes së muajit të bekuar të ramazanit.
Data e publikimit: 2015-06-06
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/890010
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si ta presim muajin e begatë
214.2 KB
: Si ta presim muajin e begatë.pdf
Go to the Top