10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: 10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN
Gjuha: Shqip
Autori: Adil b. Ali Esh Shiddi
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Kjo broshure përmban një pasqyrë të shkurtër rreth kontributit që vula e profetëve dhe pejgamberëve, pejgamberi ynë Muhamedi (alejhis salatu ues selam) ia ofroi njerëzimit dhe atë në dhjetë pika të shkurtra.
Data e publikimit: 2014-05-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/556725
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN
636.8 KB
: 10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN.pdf
2.
10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN
3.4 MB
: 10 FAKTE QË ZBARDHIN KONTRIBUTIN E PEJGAMEBRIT (ALEJHIS SALATU VES SELAM) PËR NJERËZIMIN.doc
Go to the Top