T’i Përmbahesh Dëshmisë së Vërtetë

Librat Kartela e faqes
Titulli: T’i Përmbahesh Dëshmisë së Vërtetë
Gjuha: Shqip
Autor: Lorans Braun
Botuesi: Uebfaqja Niveli i së vërtetës - www.leveltruth.com
Përshkrim i shkurtër: Libër i cili ofron udhëzime praktike për ata që përqafojnë fenë islame, duke sugjeruar mënyrën me të cilën muslimani i ri duhet ta jetoj fenë islame. Çështjet e tilla si dallimet e fikhut, sektet e devijuara, shtyllat e Islamit dhe vetëdijesimi për Zotin që të gjitha janë diskutuar. Po ashtu janë përmendur edhe metodat që i ndjek shejtani për lajthitjen e njeriut dhe mënyra se si njeriu duhet ta mbroj veten e tij nga devijimi.
Data e publikimit: 2013-11-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/446337
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
sq_Bearing_True_Witness.pdf
170 KB
: sq_Bearing_True_Witness.pdf.pdf
Go to the Top