Nëse kërkon lumturinë…

Librat Kartela e faqes
Titulli: Nëse kërkon lumturinë…
Gjuha: Shqip
Autor: Salih Es Sindi
Botuesi: Uebfaqja zyrtare e Shejh Salih b. AbdulAziz b. Uthman Sindi - www.salehs.net
Përshkrim i shkurtër: Në këtë libërth, sqarohet se lumturia e përhershme nuk arrihet vetëm se me besimin në Zotin dhe praktikimin e udhëzimit të Tij, ngase Ai është krijues i njerëzve dhe e din më së miri se çka i bën ata të lumtur dhe çka ju sjellë atyre dobi.
Por, pasi që fetë dhe besimet janë të shumta dhe ai që hulumton të vërtetën lehtësisht e kupton që dallimet mes tyre janë esenciale si dhe është e pamundur që të gjitha të jenë të vërteta, atëherë autori e shkroi këtë libërth me qëllim të përgjigjes në disa pyetje:
Cila nga këto fe është e vërtetë? Cili është besimi (akideja) të cilën e donë Allahu dhe dëshiron që ne ta përqafojmë? Cila nga këto fe dhe bindje na garanton lumturinë në këtë botë dhe tjetrën?
Data e publikimit: 2013-08-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/438481
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Nëse kërkon lumturinë…
217 KB
: Nëse kërkon lumturinë….pdf
2.
Nëse kërkon lumturinë…
3.6 MB
: Nëse kërkon lumturinë….doc
Go to the Top