Shkaqet e shkatërrimit të popujve 2

Audio Kartela e faqes
Titulli: Shkaqet e shkatërrimit të popujve 2
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enes Goga
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Kjo është pjesa e dytë e ligjëratës “Shkaqet e shkatërrimit të popujve” dhe në të shtjellohen dy pika e a to janë:
1. Shkaqet pse Allahu i ka shkatërruar popujt.
2. Rruga apo ilaçi i cili garanton që Allahu të mos na shkatërrojë neve sikurse që ka shkatërruar njerëzit para neve.
Data e publikimit: 2011-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/355923
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shkaqet e shkatërrimit të popujve 2
10.3 MB
:  Shkaqet e shkatërrimit të popujve 2.mp3
Më shumë .. ( 2 )
Go to the Top