Shkaqet e shkatërrimit të popujve 1

Audio Kartela e faqes
Titulli: Shkaqet e shkatërrimit të popujve 1
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enes Goga
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Kjo është pjesa e parë e ligjëratës “Shkaqet e shkatërrimit të popujve” dhe në të shtjellohen dy pika e a to janë:
1. Gjendja e popujve të mëhershëm sipas përshkrimit Kuranor.
2. Sqarimi se vetëmashtrimi i disa popujve për shkak të arriturave të tyre i ka bërë ata t’i harrojnë mirësitë e Allahut dhe ta refuzojnë të vërtetën.
Data e publikimit: 2011-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/355921
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shkaqet e shkatërrimit të popujve
9.3 MB
: Shkaqet e shkatërrimit të popujve.mp3
Më shumë .. ( 2 )
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top