Rregulla praktike me të cilat duhet të edukohemi

Audio Kartela e faqes
Titulli: Rregulla praktike me të cilat duhet të edukohemi
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Kanali Satelitor ’Peace Tv’ në gjuhën shqipe - www.qsi-ks.com/webi/peacetv.php
Përshkrim i shkurtër: Kjo ligjëratë tërheqëse përmban disa rregulla me të cilat duhet të edukohet çdo musliman si: dhënia përparësi fjalës së Allahut dhe Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) para fjalës së dikujt tjetër dhe respekti i sahabëve, veprimtaria në bashkësi në forma të ndryshme, pastaj angazhimi në kërkimin e diturisë fetare dhe madhërimi i shnejtërisë së muslimanëve.
Data e publikimit: 2011-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/355918
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rregulla praktike me të cilat duhet të edukohemi
15.8 MB
: Rregulla praktike me të cilat duhet të edukohemi.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top