Kohët në të cilat ndalohet falja e namazit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Kohët në të cilat ndalohet falja e namazit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Alaudin Abazi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar, sqaron kohët në të cilat ndalohet namazi, urtësinë e këtij ndalimi dhe disa dispozita që kanë të bëjnë me të.
Këto kohë mund të përmblidhen në tri:
- Pas namazit të sabahut gjersa të ngrihet dielli sa një shtizë.
- Kur dielli të qëndron zenit gjersa të anojë prej tij.
- Pas namazit të ikindisë gjersa të përfundon perëndimi i diellit.
Data e publikimit: 2011-07-12
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/355916
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Kohët në të cilat ndalohet falja e namazit
11.4 MB
: Kohët në të cilat ndalohet falja e namazit.mp3
Tema të ngjashme ( 8 )
Go to the Top