Bëhu Musliman Produktiv

Librat Kartela e faqes
Titulli: Bëhu Musliman Produktiv
Gjuha: Shqip
Botuesi: Uebfaqja ’Muslimani Produktiv’ - www.productivemuslim.com
Përshkrim i shkurtër: Ky libër është përmbledhje e 2 viteve të mendimeve produktive, ideve dhe këshillave. I përpiluar nga një mori artikujsh të zgjedhur dhe me një dizajn shumë tërheqës, ka përmbledhur rregulla dhe udhëzime të ndryshme të cilat ia mundësojnë muslimanit të jetë produktiv dhe dobiprurës në jetën e tij.
Data e publikimit: 2011-06-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/354812
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Bëhu Musliman Produktiv
992.2 KB
: Bëhu Musliman Produktiv.pdf
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top