Udhëzime në lidhje me përdorimin e Facebook

Video Kartela e faqes
Titulli: Udhëzime në lidhje me përdorimin e Facebook
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë kohë të sprovave, ku është përzier e mira me të keqen, është shumë me rëndësi përkujtimi se rrjetet shoqërore në internet si Facebook dhe të tjera, megjithë dobitë, përmbajnë shumë anë negative si: diskutimet me gjininë femërore apo diskutimet për tema të rëndësishme nga ata që s’janë kompetent, e kjo bëhet edhe më e rëndë kur këto ndalesa veprohen në emër të fesë apo në emër të thirrjes në rrugë të Allahut të lartësuar.
Data e publikimit: 2011-05-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/344407
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Udhëzime në lidhje me përdorimin e Facebook
54.6 MB
Go to the Top