Ebu Bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të)

Video Kartela e faqes
Titulli: Ebu Bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të)
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Fatmir Latifi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Ebu Bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të) ka lënë gjurmët e tij të rëndësishme pothuajse në çdo ngjarje islame me besimin e tij të sinqertë, urtësinë, trimërinë dhe bujarinë e tij. Kjo ligjëratë flet rreth jetës, vlerave dhe pozitës së Ebu Bekrit te Pejgamberi (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) dhe te i gjithë umeti.
Data e publikimit: 2011-05-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/344370
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ebu Bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të)
158 MB
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top