Le t’i mësojmë fëmijët tanë t’i thërrasin të tjerët në Islam

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Le t’i mësojmë fëmijët tanë t’i thërrasin të tjerët në Islam
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ibrahim El Luhejdan
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ndodh që fëmija të ketë ndikim te një jomusliman më tepër se një thirrës që posedon argumente dhe fakte bindëse. Autori i këshillon muslimanët t’i edukojnë fëmijët e tyre në dashurinë ndaj thirrjes në rrugën e Allahut, t’ua mësojnë mënyrat e davetit dhe t’i edukojnë për ta bartur mesazhin e Islamit te jomuslimanët.
Data e publikimit: 2011-05-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/343922
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Le t’i mësojmë fëmijët tanë t’i thërrasin të tjerët në Islam
135.8 KB
: Le t’i mësojmë fëmijët tanë t’i thërrasin të tjerët në Islam.pdf
2.
Le t’i mësojmë fëmijët tanë t’i thërrasin të tjerët në Islam
2.9 MB
: Le t’i mësojmë fëmijët tanë t’i thërrasin të tjerët në Islam.doc
Go to the Top