Gjykimi i Islamit ndaj sektit Kadijani dhe pasuesve të tij

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Gjykimi i Islamit ndaj sektit Kadijani dhe pasuesve të tij
Gjuha: Shqip
Fetva: Një Grup Hoxhallarësh
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Muslimanët në Pakistan dhe Indi që nga fundi i shekullit të 19 –të janë sprovuar me një problem që nga ana e jashtme duket fetare ndërsa esenca e tij është politike. Ky problem është sekti Kadijani (apo si emërtohet ndryshe Ahmedi) e cila në të vërtetë përbën një komplot kolonialist kundër Islamit dhe muslimanëve. Por, sapo ky sekt është shfaqur dhe ka filluar të përhapet, dijetarët e Islamit dhe udhëheqësit e tij kanë vepruar shpejtë kundrejt tij duke iu kundërvënë dhe duke luftuar atë.
Data e publikimit: 2011-05-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/343920
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Gjykimi i Islamit ndaj sektit Kadijani dhe pasuesve të tij
140.9 KB
: Gjykimi i Islamit ndaj sektit Kadijani dhe pasuesve të tij.pdf
2.
Gjykimi i Islamit ndaj sektit Kadijani dhe pasuesve të tij
2.7 MB
: Gjykimi i Islamit ndaj sektit Kadijani dhe pasuesve të tij.doc
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top